Freezanz proizvodi

Freezanz proizvodi protiv insekata su u potpunosti dizajnirani, usavršeni i proizvedeni u Italiji. Nova tehnologija Zhalt sistema u Portable, Evolution i Proline varijantama su pouzdana, efikasna i ekonomična rešenja HEMCOF garden-a. Omogućavaju visoku zaštitu područja od komaraca, smrdibuba, mušica i drugih insekata sredstvima koja su potpuno bezbedna za ljude i okolinu. Uklopite estetski i vizuelno naše proizvode u svoju baštu, vrt ili dvorište i budite opušteni ovoga leta!

Portable
Portable

Prenosivi sistem protiv komaraca, smrdibuba i drugih insekata. Pokriva do 150m2 sa 3-minutnim ciklusom, dva puta dnevno. Kapacitet baterije je oko 20 dana. Rezervoar od 8 litara dovoljan je za oko 20 ciklusa.

Portable

Evolution
Evolution

Automatski sistem protiv komaraca, smrdibuba i ostalih insekata. Podržava maksimalno do 40 dizni i 200m cevi. Pokriva efikasno i do 1500m2. Sistem podržava WiFi konekciju i kontrolu putem pametnog telefona.

Evolution

Proline
Proline

Tehnologija povezivanja putem mreže (dostupno online). Automatizovano i nezavisno upravljanje sa 2/3/4 aktivna sastojka. Pokrivenost zavisi od dužina cevi i broja dizni.

Proline

hemcofgarden

Kako funkcionišu naši proizvodi?

HEMCOF garden FreeZanz proizvodi:

Upoznajte naše proizvode, ovde možete da skinete PDF fajl sa kompletnim objašnjenem šta je ustvari FreeZanz i zbog čega je toliko uspešna ova linije proizvoda protiv komaraca i drugih insekata. OTVORI PDF OVDE!

HEMCOF garden & Home

HEMECOF garden & home

HEMCOF garden & home Youtube kanal

Upoznajte naše proizvode putem promo video zapisa!
Zapratite naš kanal HEMCOF garden & home

NATURIZ online katalog

NATURIZ linija prirodnih proizvoda sa biljnim ekstraktima koji odbijaju životinje od Vaše kuće ili bašte.

© Copyright 2021 Hemcof Futog - All Rights Reserved